sábado, 20 de febrero de 2016

Jornada 17 "Partit de Tràmit"


Tal i com s'esperava l'enfrontament entre el Infantil Femení i el CH Sant Esteve va ser un partit de tràmit amb el resultat final de 30 - 16.
Aquest cop les nostres van demostrar estar més concentrades i no patir el nerviosisme inicial que últimament tenien en els inicis dels partits.
En tot moment van tenir el control del partit i quan van veure que les noies del Sanes es van posar a només 2 gols per sota, les nostres van apretar l'accelerador agafant una renda de 7 o 8 gols tal i com demostra el resultat final de la primera part de 15 - 8. Com sempre, destaquem el joc en equip on totes son protagonistes sense haver-ne cap d'elles que destaqui sobre les demés. En moltes fases del partit les noies van desplegar un molt bon joc realitzant jugades de combinació total!!
Una jornada més, jugavem sense portera titular, per la qual  cosa entre la Tania, la Júlia i la Marina s'anàven rellevant. Paradoxalment a les grades es trobava l'Aurea que va venir a animar a les seves ex-companyes tal i com ho demostra en la fotogafia publicada.
Esperem que aquesta victória serveixi de motivació de cara a la propera jornada on les noies s'enfrontaràn en un partit vital contra Handbol Banyoles i el resultat dependrà molt de les aspiracions d'aquesta temporada. Martorelllll oooeeee, Martorelll oooeeee, Martorellll ooooeeee, oooeeee, oooeeee!!!

L'Aurea molt somrrient fotografiada amb l'equip !!


Una imatge de la Júlia fent de portera mirant la jugada!!
No hay comentarios :

Publicar un comentario