domingo, 28 de febrero de 2016

Jornada 18 "Derrota lluitada en un partit vital"


Handbol Banyoles 19-12 CHM Infantil Femení. Tot i que el marcador final reflexava una diferència de 7 gols, molts podrien pensar la superioritat del Banyoles, però la realitat no va ser ni de bon troç aquesta. Va ser un partit jugat des de la defensa i en moments molt durs per les nostres on hi havia molta intensitat. Tot i aixó l'equip va demostrar que tenia molt ben preparat l'enfrontament aplicant una defensa "Semi Mixta" a una jugadora clau del Banyoles que va provocar moltes protestes d'una bona part de l'afició del Banyoles. Les nostres centrals (Clàudia i Marta), van continuant fent aquesta feina en defensa que en algunes ocasions potser ratllava la il·legalitat.
Això ens va dur a que en alguna fase de la primera part fins i tot disposéssim d'un avantatge de 2 gols. En aquesta fase es va demostrar clarament que el Banyoles no és millor que les nostres, tot i tenir un parell de jugadores molt superiors físicament (les Russes o Bulgaras o Ucranianes...vaja de l'est) cosa que les va dur al resultat final d'empat a 9 gols a la primera part.
La segona part va començar amb molts nervis, incloent a les grades. Les nostres van començar igual de concentrades que la primera part, i fins i tot van disposar de 3 atacs seguits per posar-se per davant en el marcador però no van estar encertades i van desaprofitar les ocasions de gol que van disposar. Això ho va aprofitar el Banyoles per avançar-se i de mica en mica agafar diferència. Les noies no van saber reaccionar a temps  i veien les ocasions desaprofitades es van desorganitzar, van començar les presses i el nerviosisme sobretot en atac cosa que demostra que en tota la segona part només van fer 3 gols.
Una jornada més cal destacar que tot i jugant sense portera titular les noies que van ocupar aquesta posició ho van fer força bé demostrant que tot i tenir aquest handicap competeixen i tenen opcions de victòria fins al final. Aixó ens fa setir molt orgulloses d'elles i estem convençuts de que quan l'equip tingui una portera hi haurà un canvi amb moltes victòries.
Per altre banda, canviant de tema i en relació aquest blog volem destacar la creació d'una nova página anomenada Imatges de l'equip en el temps on hi han diferents fotografies de l'equip des de el seu inici quan les noies van començar a jugar a Handbol. Esperem que us agradi!!

No hay comentarios :

Publicar un comentario