domingo, 14 de febrero de 2016

Jornada 16 "Cómoda Victoria"

Les noies del infantil femení el passat dsisabte vàren guanyar comodàment davant de l'equip BCN Sants per el resultat final de 10 - 19.
El partit va començar amb molt de nerviosisme per part dels dos equips cosa que es podia comprobar ja que fins el minut 6 de la primera part les nostres no van obrir el marcador finalitzant la primera part amb un resultat ajustat de 5 - 7.
En la segona part les nostres van poder demostrar la seva superioritat en el joc tal i com reflexe el resultat final.
A destacar que les noies vàrem guanyar sense tenir encara una portera fixe. Durant diferentes fases del partit la porteria la van ocupar diverses jugadores. Aquesta victoria ens fa pujar un lloc en la clasificació general degut a la jornada de descans del CH Canovelles, així doncs ens coloquem cinquènes a només un punt del Handbol Juventut Mataró i a dos del Handbol Banyoles.
Per altre banda també destaquem el reportatje fotogràfic i la posada en marxa d'aquest nou blog dedicat integrament a poder publicar les cròniques i fotografies d'aquest gran equip de noies del infantil femeni del CHM. Per començar publiquem aquestes primeres imatges. Esperem que us agradi!!!
1 comentario :