domingo, 6 de marzo de 2016

Jornada 19 "Partidás i gran victoria"

CHM Infantil Femení 19-16 CH Cerdanyola. Avui hem gaudit d'un partit d'aquells que et dona "subidon!!!". El CH Cerdanyola es segon en la classificació general i en el partit d'anada les nostres es van deixar escapar una victòria que tenien a les seves mans, però aquest cop les noies no han caigut en el mateix parany i des de el minut 1 han sortit molt concentrades.
La primera part ha estat molt igualada amb alternatives en el marcador sense que cap dels dos equips pogués agafar una avantatge de més de dos gols, cosa que ho demostra el marcador de 9-11 al final de la primera part.
En la segona part les noies van imprimir molta més intensitat en defensa que va fer que el CH Cerdanyola no estigués gens còmode en atac i tingués molt poques ocasions de llançaments clars a la nostra porteria. Les nostres anaven materialitzant de mica en mica les seves ocasions de gol que va fer que remuntessin el partit i fins i tot agafar un màxim avantatja de 4 gols. Va ser una defensa perfecte molt concentrades i treballant totes juntes sense deixar espais.
Aquesta victòria ens dona moltes possibilitats de poder optar a aconseguir la quarta, tercera o fins i tot la segona posició en la classificació final depenen dels resultats que es produeixin en els tres partits que queden per acabar el campionat.No hay comentarios :

Publicar un comentario