lunes, 21 de marzo de 2016

Jornada 21 "Super partit i Super noies"


CHM Infantil Femení 19-19 Joventut Handbol Mataró. L’equip afrontava un partit complicat sabent que només els separava un punt de diferència en la classificació, i amb el problema de ser justes sense tenir cap canvi degut a les baixes de la Clàudia i Clara. Tot i això les noies van començar be i motivades degut a la molt bona feina feta dels dos entrenadors.
La primera part es va desenvolupar amb alternatives en el marcador per els dos equips on ja es veia que seria un partit molt igualat.
Just abans de la finalització de la primera part en una acció de contratac la Marta va patir una mala caiguda que li va provocar un fort esquinç al turmell i que no pogués continuar jugant. Això deixava a les nostres amb la situació de tenir que jugar tota la segona part amb només cinc jugadores de camp ja que no disposàvem de cap canvi. Tot i aquesta clara desavantatge en la segona part les noies van fer un sobreesforç donant la cara en tot moment i fins i tot en algunes fases posant-se per davant en el marcador. Els minuts finals les noies (com es normal) van acusar el cansament i el Joventut Mataró es va posar per davant 18-19 quan faltava molt poc per acabar. En l’ultima jugada les nostres van provocar un penal que la Montserrat va poder transformar per deixar el resultat final amb l’empat a 19 en el marcador.
La gran segona part de les noies fent un esforç titànic jugant amb una menys demostra la capacitat de superació i l'esperit d’equip que tenen que ens fa sentir molt orgullosos.
Estic totalment convençut del gran potencial que te aquest equip i segur que aquest any estarien disputant el campionat si tinguesin una portera dedicada...No hay comentarios :

Publicar un comentario