domingo, 17 de abril de 2016

Copa Federació Jornada 1 "Bones sensacions"


CHM Infantil Femení 16-20 CH Igualada. Primer partit de la mini lliga entre quatre equips enquadrats en el grup B de la Copa Federació que ens deixa molt bones sensacions.
La primera bona sensació cal destacar-la en la porteria... per fi l'equip disposa de una nova portera dedicada (Clarami) benvingudaaaa!!. Tenint en compte que era el seu primer partit oficial ho va fer molt bé demostrant molt bones maneres i que de ben segur anirà millorant en el temps. Esperem que tingui continuïtat en l'equip i l'animem a que segueixi així amb aquesta bona actitud i ganes.
La segona bona sensació va ser el bon joc que van desplegar les noies davant d'un rival (CH Igualada) que venia de quedar en tercera posició en la seva lliga i així ho va demostrar sent un equip potent amb una primera línea (central i els dos laterals) molt bona que a les nostres els costava frenar-les. Durant tot el partit les nostres van anar a remolc en el marcador però amb diferencies molt petites. En l’iniciï de la primera part les noies varen desaprofitar varis atacs encadenats que d’haver materialitzat aquestes ocasions potser hagués canviat el rumb del partit, però tot i així les noies demostraven estar molt ficades en el partir fent molt bones jugades i circulant la pilota amb molt de sentit. En defensa hi havia molta intensitat i la primera part finalitzava amb el resultat de 9-11

La segona part va continuar amb la mateixa intensitat, amb molt bon joc però sempre a remolc en el marcador. L'equip va donar la cara en tot moment i tot i la derrota no van demostrar la seva decepció ja que eren conscients del bon partit que van fer. A seguir així!!!! Felicitats!!!

No hay comentarios :

Publicar un comentario