lunes, 25 de abril de 2016

Copa Federació Jornada 2 "Partit per reflexionar i oblidar"


CHM Infantil Femení 23-33 Handbol Palautordera. La setmana pasada, tot i la derrota encaixada parlàvem de les bones sensacions que ens van deixar l'equip en el joc desplegat. En aquesta ocasió no podem dir el mateix i es difícil trobar arguments per poder justificar el que va pasar. Era un partit que "a priori" i abans de començar les noies ho tenien tot a seu favor ja que en els dos partits jugats en la lliga la victòria va ser nostre, a més físicament eren superiors al Palautordera. Saben això potser van sortir  a jugar un pel confiades i amb falta d'intensitat. Per altre banda el Handbol Palautordera va sortir a jugar de manera diferent que en els dos partits disputats de lliga i no va fer la pressió a tota la pista. Això potser va sorprendre a l'equip que al final de la primera part acabava amb el resultat de 12-16.
Al començament de la segona part en David va introduir un canvi en defensa fent jugar com a central avançat a la Mireia de cara a poder frenar millor els atacs del Palautordera. Semblava que aquest canvi donava els seus fruits ja que les noies van reduir la diferència a només dos gols, però a partir d'aquí les noies van perdre 4 o 5 pilotes seguides en atac que el Palautordera les va saber aprofitar materialitzant els seus contraatacs. Això feia que tornessin a eixamplar la diferència en el marcador i que les nostres es veiessin  impotents de poder remuntar. Els últims 2 minuts semblava com si les noies agüessin baixat els braços i van ser un desastre cosa que va provocar la abultada diferència final de 10 gols en el marcador.
En definitiva, va ser un partir per reflexionar, aprendre dels error comesos i oblidar ràpidament. Segur que en el partit de tornada les noies ho tindran molt present i ho faran millor. ANIMS!!!

No hay comentarios :

Publicar un comentario