domingo, 3 de abril de 2016

Jornada 20 "Falta de puntx en els minuts finals"

CH Canovelles 16-15 CHM Infantil Femení. Partit jugat entre setmana per recuperar la jornada que tenien pendent contra el Canovelles.
L'equip afrontava el partit amb només 7 jugadores justes que les obligava a que tinguessin que jugar tots els minuts sense tenir cap canvi i un partit més sense portera dedicada que en aquesta ocasió es van encarregar de cobrir la porteria la Tania en la primera part i la Julia en la segona. Tot i aquest "handdicap" en la primera part l'equip va intentar fer el seu joc que durant la primera fase del partit anaven agafant avantatge de entre 2 o 3 gols.
Abans del final de la primera part el Canovelles degut al major fons de banqueta de que disposava va reaccionar fent molta pressió deixant el marcador en un empat a 8 gols al final de la primera part.

Al començament de la segona part els dos equips estaven molt imprecisos amb moltes pèrdues de pilotes. Després les nostres van aprofitar varies ocasions de gol consecutives que les van posar per davant en el marcador amb una avantatge de 3 gols quan només faltaven 2 minuts pel final. Aquesta avantatge feia pensar que podrien guanyar el partit però les noies de cop van baixar el ritme físicament que va fer que el CH Canovelles donés la volta al marcador guanyant per un gol de diferència. Va ser una llàstima!!!
No hay comentarios :

Publicar un comentario