domingo, 3 de abril de 2016

Jornada 22 "Últim partit de lliga i victoria facil"


La Llagosta B 10-27 CHM Infantil Femení. Última jornada de lliga que ens deixa un molt bon sabor de boca. En aquesta ocasió l'equip estava al complert amb 8 jugadores degut a que la Marta retornava després de la seva lesió... Tot i que encara no estava per fer de jugadora de camp, si que va poder fer de portera durant tot el partit i això va permetre la possibilitat de que l'equip disposés d'un canvi, cosa que es va notar.
La Llagosta B físicament eren inferiors a les nostres i a més el seu joc no demostrava prou nivell per poder competir de tu a tu contra les noies. De seguida es va poder comprovar en la pista la superioritat agafant molta avantatge en el marcador, cosa que feia que juguessin amb tota tranquil·litat sabense superiors i fent jugades molt elaborades i precises. El marcador final de primera part ho deixava clar amb el resultat de 5-13.
La segona part també va ser de tràmit on en atac la pilota circulava molt ràpid i en defensa estaven molt intenses (especialment la Tania i Marina). Això va fer que agafessin molta més avantatge de la que ja tenien en la primera part fent un parcial de 14 gols a favor contra només 5 gols encaixats en tota la segona part. La diferencia final de 17 gols ho deia tot.
L'equip finalitza el campionat amb una meritòria cinquena posició, tot i que al estar jugant sense drets federatius aquesta posició legalment no té validesa, en camvi nosaltres si que li donem molt de valor veien lo justes que són i sense la porteria dedicada es pot dir que han fet una GRAN TEMPORADA!!!.

Ara les noies tindran la següent jornada de descans per després començar a preparar la nova competició de la Copa on veurem com ens desenvolupa. Esperem que segueixin així amb el mateix esperit i ganes que li posen totes elles.!! FELICITATS NOIES!!


No hay comentarios :

Publicar un comentario