domingo, 1 de mayo de 2016

Copa Federació Jornada 3 "Paella al Delta amb victoria"


H.C Perelló 17-22 CHM Infantil Femení. Primera victòria en la Copa Federació!!!.
El dia va ser rodó compartint la jornada amb l'equip, entrenadors i familiars tots junts d'excursió al Delta de l'Ebre amb paella inclosa!!!!
Esportivament parlant i deixant de banda la jornada lúdica va ser un molt bon partit controlat des de el principi fins el final on aquest cop les nostres van anar en tot moment per davant en el marcador.
Donava la sensació que estaven molt segures d'elles mateixes i així ho van demostrar sortint molt concentrades. De seguida van agafar avantatge en el marcador i això les feia jugar amb més tranquil·litat cosa que en els dos darrers partits va ser tot el contrari. Tot i aquesta tranquil·litat que demostraven no es podia baixar la guàrdia ja que el H.C Perelló també ens apretava i no deixava que les nostres es distanciessin en el marcador. La primera part finalitzava amb el resultat de 7-9.
La segona part va començar amb la mateixa tónica i el parcial de gols que materialitzaven els dos equips era molt igualat fins que a mitjans de la segona part el H.C Perelló va remuntar la diferencia empatant el partit. A partir d’aquí l'equip van fer un parell de canvis tàctics de posicions que va fer que poguéssim tornar agafar avantatge i guanyar amb una diferència de 5 gols. Destaquem l’actuació de la portera Clarami demostrant la seva evolució i la total adaptació en l'equip.
Aquesta victòria i amb aquesta seguretat demostra que la derrota que van patir la setmana pasada contra el Palautordera no era gens normal per la qualitat i el nivell que te l'equip.
Aquest cop comparteixo el vídeo amb el crit d’ànim de Martorell oeeee, oeeee, oeee que van fer al finalitzar el partitPer altre banda, s'ha habilitat en el blog la possibilitat de qui vulgui es pugui subscriure per rebre al correu els avisos i estar al dia de les noves entrades que es vagin crean.

No hay comentarios :

Publicar un comentario