domingo, 8 de mayo de 2016

Copa Federació Jornada 4 "Un altre partit per reflexionar"


CH Igualada 30-16 CHM Infantil Femení. El marcador final ho diu tot!!! Va ser una derrota molt abultada d'aquelles que fa mal, on dona molt per reflexionar i pensar que s'ha fet malament.
L'equip i tots teniem clar que no seria un partit fàcil, sobretot veient el nivell que el CH Igualada va demostrar en el partit d'anada on les nostres les van aguantar bé perdent només de 4 gols, però en aquesta ocasió ningú es podia imaginar aquest marcador.
En la primera part encara van poder aguantar un mica deixant el marcador amb el resultat de 12-8, però la segona va ser del tot desafortunada perdent moltísimes pilotes tan en atac com en defensa que propiciaven que el CH Igualada anés agafant cada vegada més diferència i en algunes ocasions jugant a plaer. Aquesta situació a les noies al beures superades i amb molta diferencia les fa més vulnerables i sense reacció cosa que crec que en aquest aspecte s'hauria de reflexionar i millorar.
Ara només queden dos partits en la copa on esperem que l'equip pugui donar una millor cara i millor joc que saben fer. ANIMS I ENDEVANT!!!

No hay comentarios :

Publicar un comentario