domingo, 15 de mayo de 2016

Copa Federació Jornada 5 "Donant la cara"


H. Palautordera 19-15 CHM Infantil Femení. Tot i perdre, l'equip va reaccionar bé després de la dura derrota de la setmana passada i sobretot respecte al partit d'anada contra el Palautordera on van perdre per més diferència. Aquest cop només va ser de 4 gols i té molt més mèrit tenint en compte que teníem la baixa de la Júlia i tres noies (Tania, Mireia i Clara) que venien cansades i constipades d'un viatge escolar.
En la primera part després d'uns primers minuts amb alternances en el marcador, les nostres van fallar dos penals i tres ocasions molt clares d'un contra un davant la portera rival que van llençar fora. Això va fer que la primera part acabés amb el resultat de 13-8. En la segona es va poder veure una mica més d'intensitat per part de les nostres i a poc a poc s’anaven acostant en el marcador. En el minut 20 es van posar només a 2 gols de diferència (16-14) que feia pensar en l'opció de poder disputar la victòria, però malauradament es van fallar dues oportunitats seguides en atac per poder empatar el partit. Després ja no va haver-hi temps de poder reaccionar i aquí es van acabar les opcions. Va ser una derrota però les noies van donar la cara en tot moment, sense baixar els braços tot i el munt d'ocasions desaprofitades que segurament haguessin canviat el resultat final.

A destacar el gran partit que va fer la Tania. Va ser la que va aguantar l'equip tant en atac com en defensa sent una jugadora molt complerta com ja ens te acostumats.


No hay comentarios :

Publicar un comentario