miércoles, 28 de septiembre de 2016

Jornada 1 "Primer partit de lliga amb derrota"


Handbol Castelldefels 28-11 CHM Cadet Femení. Amplia derrota de les noies del Cadet Femení en el seu debut a la Lliga i en la nova categoria. Els 4 primers minuts semblaven molt prometedors veien la defensa que van desplegar amb ajudes, tapant tots els forats i opcions de llançament del Castelldefels, però per contra també anaven desaprofitaven les seves ocasions en atac. Després d'aquests primers minuts l'equip local va començar a estar més encertat en atac i fins aquí es va acabar la resistència de les nostres deixant escapar el marcador amb el resultat de 14-5 al final de la primera part.
En la segona part no va canviar la situació i el ritme del partit el seguia portant l'equip local sense veure cap tipus de reacció de les nostres. El parcial va ser quasi igual que en la primera de 14-6.
En qualsevol cas no es tracte de dramatitzar i s'ha de donar temps i marge confiança en aquest nou equip. 
Com a coses positives a comentar (per dir-ne algunes), va ser el debut de la Lucia, Ivet i Estela. Això fa que aquest any quan fem un cop d'ull a la banqueta faci goig en comparació a la temporada anterior que no estàvem acostumats. Endavant noies!!!!


Per altre banda i seguint amb las novetats d'aquest any, us informem que en el blog s'ha incorporat un nou enllaç al nou compte de “Handboleras” a Instagram on hi podreu trobar totes les fotos que aquest any es publiquin al blog.

Segueix-nos!!!

No hay comentarios :

Publicar un comentario