domingo, 23 de octubre de 2016

Jornada 4 "Segueixen Creixent"


CHM Cadet Femení 21-31 Handbol Esplugues. Ni la derrota ni els 10 gols de diferència no van fer justícia al partit viscut.

El partit començava molt igualat sense que cap dels dos equips pogués agafar diferència en el marcador. Les groc-i-negres se les veia amb ganes i bona actitud amb molt bona circulació de pilota i jugades elaborades on es podia veure la evolució i creixement que estan experimentant aquesta temporada. En les nostres destacava per sobre de les demès la Tania, que com ja ens te acostumats va fer un partit molt complert que sobre tot en atac, ens  feia estar ficats dins del partit.

Aquesta igualtat va durar fins el minut 20 de la primera meitat. A partit d’aquí el Handbol Esplugues van fer un parcial de 0-4 aprofitant varies pilotes perdudes de les nostres deixant el marcador al final de la primera part de 12-16.

En la represa, un parcial de 0-3 a favor del Esplugues deixava encara més coll amunt la possibilitat de remuntar. Tot i així, les nostres ho van intentar i entre el minut 5 i 15 van reaccionar fent varies variacions i canvis de posicions en l'equip amb una pressió molt alta on es van poder acostar un mica. Però la diferència era prou ample pels visitants i en els últims 5 minuts fins i tot la van ampliar.


Tot i la derrota, es va poder veure una evolució de l'equip que si continuen en aquesta línea segur que arribaran les victòries. AMUNT NOIES!!! Segueix-nos!!!


No hay comentarios :

Publicar un comentario