domingo, 30 de octubre de 2016

Jornada 5 "Fan un pas endevant"


Handbol Gava 12-15 CHM Cadet Femení. Segona i treballada victoria de les groc-i-negres.
Les noies de Cristian Staringher van guanyar davant d'un rival que els va fer treballar de valent fins al final.

En la primera meitat, les martorellenques van començar per davant en el marcador mantenint sempre una renda de 2 o 3 gols que fins i tot era poca veien les ocasions que van fallar entre pals i penals.

L'equip es mantenia ferm sobretot en defensa i amb una molt bona actuació en la porteria on la Clarami va fer moltes parades de mèrit encaixant nomes 4 gols en tota la primera meitat.

Amb el 4-8 començaria la segona meitat. L'atac del Handbol Gava va millorar amb més encert de cara a la porteria de les groc-i-negres i això feia pensar que podria perillar el partit.

La diferència es va reduir nomes a 2 gols, però tot i així les nostres seguien molt intenses en defensa i la Clarami va seguir fent parades de mèrit que la convertien en la jugadora del partit.

En els minuts finals les nostres van saber administrar l'avantatge i jugar amb el temps deixant l'electrònic amb el 12-15 final.

Aquesta victòria les deixa a la meitat de la taula amb dues vitories i dues derrotes, però amb un partit menys encara per jugar contra el Sant Feliu de la segona Jornada.

Els avispones sempre donant suport incondicional a les noies.Clarami va estar esplèndida
https://www.instagram.com/handboleras/?ref=badge
Totes les fotos publicades en aquest blog
també les pots veure al nostre instagram
Segueix-nos


No hay comentarios :

Publicar un comentario