domingo, 27 de noviembre de 2016

Jornada 9 "Treballada victoria"


CHM Cadet Femení 25-23 CE Tortosa. Treballada i merescuda victòria de les "Chachiwoman" davant d'un rival directe en la taula classificatòria.

Partit igualat on les groc-i-negres després del 0-1 inicial van anar sempre per davant en el marcador. 

L'equip aquest cop no va es va deixar sorprendre i de seguida va agafar el control de partit amb bona predisposició, direcció de joc i encert, destacant per sobre de les demés la Tania que va ser la referència en atac. Tot i això les noies no podien agafar una diferència més amplia en el marcador finalitzant la primera meitat amb 14-11.

La segona meitat començava de la mateixa manera i la màxima diferencia va ser de 4 gols a favor de les groc-i-negres. Això les permetia jugar amb mes tranquil·litat sense els nervis i preses que es tenen quan vas per sota en el marcador. En els minuts finals el CE Tortosa va fer una defensa individual que es va acostar només a 2 gols però ja no va tenir temps de res més.

Aquesta victòria combinada amb la derrota del CH Sant Llorenç ens fa pujar un lloc en la classificació amb els mateixos punts entre Tortosa, Martorell i Sant Llorenç (en aquest ordre).


Destaquem també el retorn a l'equip de la Clara després de superar la seva  lesió.

No hay comentarios :

Publicar un comentario