domingo, 4 de diciembre de 2016

Jornada 10 "Sense problemes"


CH Sant Andreu del Barca 13-27 CHM Cadet Femení. Còmoda victòria davant del cuer de la lliga.

Com s'esperava les groc-i-negres van ser molt superiors i així ho demostra el marcador. Les diferències entre els dos equips es van poder veure ja des de l’inici i les de Cristian Staringher de seguida van poder agafar una bona renda de gols. Les nostres superaven al CH Sant Andreu en totes les facetes del joc, així com també físicament.

Amb aquesta situació l’entrenador "Chachi" va poder fer moltes rotacions donant molta mes entrada i minuts entre totes les noies sense tenir que desgastar a cap d'elles. Així la primera meitat finalitzava amb el resultat de 7-12.

Tot i la diferència, les groc-i-negres no es van relaxar i la segona meitat va ser millor que la primera. A destacar la intensitat i el ritme alt de partit sense afluixar provocant recuperació de pilotes en defensa i encert en els contraatacs. Això va fer que el parcial en la segona meitat fos millor que en la primera amb només de 6 gols encaixats i de 15 gols a favor.

Aquesta victoria, combinada amb la derrota del CE Tortosa i l'empat del CH Sant Llorenç ens fa pujar un lloc en la classificasió i ens col·loca en la 7ª posició darrera del Handbol Sant Joan Despí. Enhorabona noies i a seguir així!!!


https://www.instagram.com/handboleras/?ref=badge
Totes les fotos publicades en aquest blog
també les pots veure al nostre instagram
Segueix-nosNo hay comentarios :

Publicar un comentario