lunes, 19 de diciembre de 2016

Jornada 11 "Quasi"


CHM Cadet Femení 15-18 Cooperativa Sant Boi. Ajustada derrota de les noies en un partit "trepidant" contra un dels equips de la part alta de la classificació.

Es pot dir que la Cope no va guanyar el partit, si no que les gorc-i-negres el van perdre.

Les de Chistian Stahringer van sortir molt motivades amb un molt bon treball defensiu que va sorprendre a la Cooperativa Sant Boi. La primera meitat va ser igualadísima sense que cap dels dos equips pogués agafar una avantatge de més de 1 gol, i així va ser on el marcador va ser de 11-10 a favor de les groc-i-negres al descans.

A la represa, la igualtat es va mantenir fins a 8 minuts del final (moment clau), on en aquell moment el resultat era d'empat a 15 gols. Llavors la Cope va patir una doble expulsió que incomprensiblement les nostres no van saber aprofitar (tot i la clara superioritat numèrica). Després dels dos minuts de càstig, la Cope va posar-se per davant, quedava encara temps de reacció, però en els dos següents atacs les groc-i-negres van perdre dues pilotes que van posar el partit en mans de l'equip visitant fent un parcial de 0-3.

A les nostres els va faltar saber competir en els moments "clau" on qualsevol decisió et pot fer perdre o guanyar el partit, però segur que amb el temps i l'experiència ho aniran aprenent.

Tot i la derrota les "Chachiwoman" van demostrar que poden plantar cara i guanyar a qualsevol equip de la lliga. L'equip ha evolucionat moltísim i es pot dir que no te res a veure amb el primer partit de lliga a principis d'Octubre. Des de aquí donar-vos ànims i a seguir amb aquesta línea ascendent.

ENDEVANT I BON NADAL A TOTS.

https://www.instagram.com/handboleras/?ref=badge
Totes les fotos publicades en aquest blog
també les pots veure al nostre instagram
Segueix-nosNo hay comentarios :

Publicar un comentario