sábado, 20 de febrero de 2016

Jornada 17 "Partit de Tràmit"


Tal i com s'esperava l'enfrontament entre el Infantil Femení i el CH Sant Esteve va ser un partit de tràmit amb el resultat final de 30 - 16.
Aquest cop les nostres van demostrar estar més concentrades i no patir el nerviosisme inicial que últimament tenien en els inicis dels partits.
En tot moment van tenir el control del partit i quan van veure que les noies del Sanes es van posar a només 2 gols per sota, les nostres van apretar l'accelerador agafant una renda de 7 o 8 gols tal i com demostra el resultat final de la primera part de 15 - 8. Com sempre, destaquem el joc en equip on totes son protagonistes sense haver-ne cap d'elles que destaqui sobre les demés. En moltes fases del partit les noies van desplegar un molt bon joc realitzant jugades de combinació total!!
Una jornada més, jugavem sense portera titular, per la qual  cosa entre la Tania, la Júlia i la Marina s'anàven rellevant. Paradoxalment a les grades es trobava l'Aurea que va venir a animar a les seves ex-companyes tal i com ho demostra en la fotogafia publicada.
Esperem que aquesta victória serveixi de motivació de cara a la propera jornada on les noies s'enfrontaràn en un partit vital contra Handbol Banyoles i el resultat dependrà molt de les aspiracions d'aquesta temporada. Martorelllll oooeeee, Martorelll oooeeee, Martorellll ooooeeee, oooeeee, oooeeee!!!

L'Aurea molt somrrient fotografiada amb l'equip !!


Una imatge de la Júlia fent de portera mirant la jugada!!
domingo, 14 de febrero de 2016

Jornada 16 "Cómoda Victoria"

Les noies del infantil femení el passat dsisabte vàren guanyar comodàment davant de l'equip BCN Sants per el resultat final de 10 - 19.
El partit va començar amb molt de nerviosisme per part dels dos equips cosa que es podia comprobar ja que fins el minut 6 de la primera part les nostres no van obrir el marcador finalitzant la primera part amb un resultat ajustat de 5 - 7.
En la segona part les nostres van poder demostrar la seva superioritat en el joc tal i com reflexe el resultat final.
A destacar que les noies vàrem guanyar sense tenir encara una portera fixe. Durant diferentes fases del partit la porteria la van ocupar diverses jugadores. Aquesta victoria ens fa pujar un lloc en la clasificació general degut a la jornada de descans del CH Canovelles, així doncs ens coloquem cinquènes a només un punt del Handbol Juventut Mataró i a dos del Handbol Banyoles.
Per altre banda també destaquem el reportatje fotogràfic i la posada en marxa d'aquest nou blog dedicat integrament a poder publicar les cròniques i fotografies d'aquest gran equip de noies del infantil femeni del CHM. Per començar publiquem aquestes primeres imatges. Esperem que us agradi!!!