domingo, 3 de abril de 2016

Jornada 22 "Últim partit de lliga i victoria facil"


La Llagosta B 10-27 CHM Infantil Femení. Última jornada de lliga que ens deixa un molt bon sabor de boca. En aquesta ocasió l'equip estava al complert amb 8 jugadores degut a que la Marta retornava després de la seva lesió... Tot i que encara no estava per fer de jugadora de camp, si que va poder fer de portera durant tot el partit i això va permetre la possibilitat de que l'equip disposés d'un canvi, cosa que es va notar.
La Llagosta B físicament eren inferiors a les nostres i a més el seu joc no demostrava prou nivell per poder competir de tu a tu contra les noies. De seguida es va poder comprovar en la pista la superioritat agafant molta avantatge en el marcador, cosa que feia que juguessin amb tota tranquil·litat sabense superiors i fent jugades molt elaborades i precises. El marcador final de primera part ho deixava clar amb el resultat de 5-13.
La segona part també va ser de tràmit on en atac la pilota circulava molt ràpid i en defensa estaven molt intenses (especialment la Tania i Marina). Això va fer que agafessin molta més avantatge de la que ja tenien en la primera part fent un parcial de 14 gols a favor contra només 5 gols encaixats en tota la segona part. La diferencia final de 17 gols ho deia tot.
L'equip finalitza el campionat amb una meritòria cinquena posició, tot i que al estar jugant sense drets federatius aquesta posició legalment no té validesa, en camvi nosaltres si que li donem molt de valor veien lo justes que són i sense la porteria dedicada es pot dir que han fet una GRAN TEMPORADA!!!.

Ara les noies tindran la següent jornada de descans per després començar a preparar la nova competició de la Copa on veurem com ens desenvolupa. Esperem que segueixin així amb el mateix esperit i ganes que li posen totes elles.!! FELICITATS NOIES!!


Jornada 20 "Falta de puntx en els minuts finals"

CH Canovelles 16-15 CHM Infantil Femení. Partit jugat entre setmana per recuperar la jornada que tenien pendent contra el Canovelles.
L'equip afrontava el partit amb només 7 jugadores justes que les obligava a que tinguessin que jugar tots els minuts sense tenir cap canvi i un partit més sense portera dedicada que en aquesta ocasió es van encarregar de cobrir la porteria la Tania en la primera part i la Julia en la segona. Tot i aquest "handdicap" en la primera part l'equip va intentar fer el seu joc que durant la primera fase del partit anaven agafant avantatge de entre 2 o 3 gols.
Abans del final de la primera part el Canovelles degut al major fons de banqueta de que disposava va reaccionar fent molta pressió deixant el marcador en un empat a 8 gols al final de la primera part.

Al començament de la segona part els dos equips estaven molt imprecisos amb moltes pèrdues de pilotes. Després les nostres van aprofitar varies ocasions de gol consecutives que les van posar per davant en el marcador amb una avantatge de 3 gols quan només faltaven 2 minuts pel final. Aquesta avantatge feia pensar que podrien guanyar el partit però les noies de cop van baixar el ritme físicament que va fer que el CH Canovelles donés la volta al marcador guanyant per un gol de diferència. Va ser una llàstima!!!