domingo, 16 de octubre de 2016

Jornada 3 "Primera victoria de la temporada"


Club Handbol Ripollet 12-20 CHM Cadet Femení. Merescuda victòria dels groc-i-negres a domicili que els hi dona els 2 primers punts d'aquesta temporada.

Tot i que el partit ha començat amb un parell de minuts igualats, ja es podia veure la diferència de joc de les noies respecte al CH Ripollet. Les nostres anaven fent camí agafant a poc a poc distància en el marcador. Un parcial de 0-2 tancava la primera meitat amb el 4 a 10 a l'electrònic.

En la represa, tot va continuar igual i el ritme del partit el seguien portant les nostres sense tenir la sensació en cap moment de fer perillar el marcador. Això va permetre que en algunes fases es poguessin veure molts canvis de posicions i jugades treballades en els entrenaments.A destacar que, tot i les baixes de la Júlia i Clara l'equip no se’n va ressentir gens, cosa que confirma que degut als nous fitxatges i profunditat de banqueta, aquest any es noti.Aquesta victòria els hi serveix  per agafar ànims de cara els propers partits, continuant creixen juntes com a equip. ENHORABONA Noies i ENDEVANT!!!
Segueix-nos!!!