jueves, 17 de noviembre de 2016

Jornada 2 "Resultat inesperat"


CHM Cadet Femení 21-28 CH Sant Llorenç. Mala tarda entre setmana de les goc-i-negres.

Després del gran partit que es va poder veure fa tres dies enrere contra el primer classificat, molts no podien entendre el resultat final davant el CH Sant Llorenç. Potser va ser relaxació, massa confiança o senzillament van tenir una mala tarda.

Es podria dir que el partit es va acabar al minut 12 de la primera meitat, que va ser fins que les noies van posar oposició i una mica de joc d'equip. La resta de partit va ser tot un despropòsit de l’àrbitre, crits i nervis de tots plegats que sincerament fa molt difícil analitzar.


Esperem que l'equip reaccioni, aprengui dels errors i tregui conclusions. En qualsevol cas creiem que hi ha molt de marge de millora i com sempre s'ha de donar temps i confiança.


https://www.instagram.com/handboleras/?ref=badge
Totes les fotos publicades en aquest blog
també les pots veure al nostre instagram
Segueix-nos
domingo, 13 de noviembre de 2016

Jornada 7 "Chachi-Partit amb les Chachi-Women"


CH Vilanova 20-18 CHM Cadet Femení. Mínima derrota a domicili contra el primer classificat de la competició.
Les "Chachi-women" poden estar contentes i amb el cap molt alt del gran partit que van fer contra el CH Vilanova. Tot i la diferència en la taula classificatòria va ser un partit jugat de tu a tu on el CH Vilanova va patir com mai per guanyar a les noies de Cristian Staringher "Chachi".

Les nostres van sortir a la pista molt motivades i amb ganes de demostrar que aquella contundent derrota en la pretemporada contra el mateix equip, va ser només un mal somni. I així ho van demostrar durant tot el partit on fins al final van mantenir les esperances de poder guanyar al "leader" a domicili.

Les dues parts van ser molt igualades sense que cap dels dos equips pogués agafar diferència en el marcador. Va ser un partit lluitat des de la defensa dels dos equips, cosa que ho demostrava el curt marcador de 3-2 al minut 7 de partit. Arribant al descans amb el 11-8.

La segona meitat va començar amb un parcial de 0-2 a favor de les nostres que feia que elles mateixes es veiessin amb la possibilitat de poder lluitar pel partit. Això les feia seguir motivades sense baixar els braços com en altres ocasions s'ha pogut veure. A partir d’aquí, tot un seguit d'ocasions fallades, 3 penals errats i una desastrosa actuació de l’àrbitre en decisions compromeses que afavoria al CH Vilanova va fer que les groc-i-negres no s'emportessin el partit.


Tot i pèrdua dels punts podem tots plegats estar molt orgullosos de la feina feta i com ja comentàvem en anteriors posts ja es començan a veure els fruits del bon treball realitzat pels entrenadors i d’elles mateixes com a grup d'equip unit. Bona feina, enhorabona i endavant!!!!