lunes, 27 de febrero de 2017

Jornada 22 "Bon partit"


Handbol Cooperativa Sant Boi 22-18 CHM Cadet Femení. Partit corresponent a l'última jornada de lliga que es va adelantar al calendari oficial  donat que per aquelles dates més de la meitat de l'equip estaran de viatge amb les respectives escoles/instituts.

Partit molt igualat i molt semblant al partit d'anada on també es va resoldre en els minuts finals i per petits detalls. Les gorc-i-negres s'enfrontaven contra l'actual segon classificat i veien el desenvolupament no reflexava gens la diferència en la taula.

Com ja ens tenen acostumats les noies van sortir intenses en defensa que feia que l'equip local no trobés situacions clares de llançament. En atac van desaprofitar clares ocasions amb llançaments contra els pals, la millor va ser la Mireia desbordan sempre per l’extrem amb 4 gols que va fer que s'arribés al final de la primera meitat amb el 10-11 a favor de les "Chachi-woman.

A la represa, un parcial de 5-1 va capgirar el marcador i l'equip local agafava una renda de tres gols. La Mireia seguia aguanten l'equip en atac, però no n'hi havia prou. A falta de 2 minuts amb el 20-17 es van perdre un parell de pilotes en atac que podien haver canviat el signe del partit. Tot i la derrota les noies van donar la cara i van competir fins al final.

La propera jornada, reben al líder Club Handbol Vilanova on les groc-i-negres sortiran súper motivades a donar el màxim i segur que serà més que un partit de handbol.
No hay comentarios :

Publicar un comentario