viernes, 17 de marzo de 2017

Jornada 19 "Aguanten una part"


CE Molins de Rei 28-19 CHM Cadet Femení. Les groc-i-negres només van posar oposició a la primera meitat contra el tercer equip de la classificació.

Un inici molt igualat feia preveure un partit competit fins al final. El joc de les martorellenques era fluid i molt ordenat i durant els primers 10 minuts fins i tot van disposar varies ocasions per posar-se per davant en el marcador que malauradament van desaprofitar.

L'equip local disposava d'una primera línea molt bona i físicament un pel superior. Això feia que poc a poc anessin eixamplant diferències, però aquesta era mínima i les groc-i-negres seguien aguantant l'empenta del CH Molins arribant al final de la primera meitat amb el resultat de 13-8.

En la segona meitat, l’avantatge dels locals de només 4 gols de feia pensar que les noies la podrien recuperar, però un horrorós parcial de 8-1 a l'inici les va deixar sense opcions.

Tot i la sensació de no poder disputar el partit en tota la segona meitat (sempre a remolc), a 8 minuts del final les "Cahchiwoman" van tenir una petita reacció fent un parcial de 1-6 retallant distàncies que deixava el marcador en 19-12. A partir d’aquí l'equip local tornava a agafar el control gestionant l’avantatge fins al final.
No hay comentarios :

Publicar un comentario