domingo, 26 de marzo de 2017

Jornada 21 "Àmplia Victòria"


CHM Cadet Femení 34-20 CH Sant Andreu de la Barca. Desprès de tres jornades consecutives sense guanyar, les groc-i-negres tanquen l’últim partit de lliga amb una àmplia victòria.

A l'inici, l'entrenador Christian Stahringer va introduir molts canvis i les noies potser sabent que eren superiors van sortir massa relaxades i amb poca intensitat del que en elles es habitual. Això va provocar que al minut 14 el resultat era d'empat a 6 i la sensació era de no tenir el control del partit.

Un temps mort i alguns canvis van adreçar la situació arribant al final de la primera meitat amb el 14-10.

A la represa tot va canviar i les martorellenques van sortir amb més intensitat. La superioritat de les "Chachi-woman" s'imposava i poc a poc la diferència de gols anava augmentant. Es van poder veure jugades de mèrit i l'entrenador també va poder fer més canvis i rotacions del que és habitual donant més minuts a totes les noies.

Aquesta victòria les deixa en la 7ª posició fnal de la classificació amb 10 partits guanyats, 1 empat i 11 perduts. Xifres que podrien haver millorat donat que en alguns partits es van perdre o empatat per petits detalls, però en general la valoració es bona veien l'evolució i sobretot el compromís d'aquest gran grup de noies.


La temporada encara no ha finalitzat i ara suposem que la propera competició serà la Copa Federació on les de Christian Stahringer són capaces de fer qualsevol cosa i que aquest any jugant amb plens drets federatius esperem que arribin molt lluny. ENDEVANT EQUIP, ENDEVANT CADET FEMENÍ!!!!


No hay comentarios :

Publicar un comentario