domingo, 30 de abril de 2017

Copa Federació Jornada 2 "Sense Sort"


Vilanova del Camí CH 23-14 CHM Cadet Femení. Derrota en la segona jornada de la Copa on en les "Chachiwoman" van estar sense encert en atac. 

Un cop més el resultat no reflexa el que es va veure al terreny de joc i si miréssim les estadístiques del partit, comprovaríem el munt d'ocasions i llançaments errats. Un clar exemple són els 6 penals que van disposar... "els van errar tots", i amb una mica més d'encert segurament les groc-i-negres haurien tingut opcions de disputar el partit.

El Vilanova va sortit molt fort fent un parcial de 4-1, però les nostres van saber reaccionar posant el marcador amb el 5-4 al minut 13 de la primera part.

"Moment clau": L'equip anava agafant confiança i amb només un gol per sota les noies van tenir dues oportunitats per empatar que no van saber aprofitar. En canvi el Vilanova va saber encarrilar tot un seguit de contratacts deixant el marcador amb el 13-6 al final de la primera meitat.

A partir d’aquí tocava anar sempre a remolc i en la represa les groc-i-negres seguien lluitant molt ordenades e intenses en defensa però en atac seguien sense tenir sort fallant penals i llançaments clars que feia que no es poguessin acostar en el marcador.

Ara el proper partit contra el Vilamajor s'esdevé clau de cara a no despenjar-se en la classificació del grup ni en les aspiracions de les groc-i-negres en aquesta Copa.

No hay comentarios :

Publicar un comentario