domingo, 5 de noviembre de 2017

Jornada 5 "Es posen segones"


Handbol Banyoles 24-39 CHM Cadet Femení. Clara victòria de les "Chachiwoman"a domicili.

Aquesta victòria combinada amb la derrota per la mínima de la Salle Montcada fa que puguin dos llocs en la taula clol.locant-se segones en la classificació al final de la primera volta.

El 1-0 inicial va se l'únic moment en que el Handbol Banyoles va estar per davant en el marcador. De seguida les noies van agafar el ritme i el control del partit fent un joc ràpid i directe que les feia anat agafant diferència, deixant el marcador amb el 14-22 al final de la primera part.

A la represa, es va poder veure l'equip encara més concentrat en defensa amb constants canvis i ajudes entre elles. També l'entrenador, introduïa a estones una defensa 3-3 provocant situacions de pèrdua de pilota del Handbol Banyoles que les martorellenques aprofitaven per córrer al contraatac.

Cal destacar la gran actuació en la porteria de la Alexandra "Alex", demostrant la seva evolució i adaptació en una categoria superior a la seva edat. Enhorabona i a seguir aixi!!!

Ara l'equip de Christian Stahringer i Helena Sevilla compten tres victòries i dues derrotes amb tota la segona volta per disputar. El proper partit serà a casa del líder imbatut CH Canovelles on l'equip farà tot el possible per competir i disputar el partit.


No hay comentarios :

Publicar un comentario