domingo, 12 de noviembre de 2017

Jornada 6 "Derrota per petits detalls"


CH Canovelles 26-23 CHM Cadet Femení. Tercera derrota d'aquesta temporada per la mínima i ja en van dues contra el líder de la classificació.

Partit molt igualat que no va tenir res a veure respecte al de la primera volta jugada a les IEM. Les Martorellenques van sortir volen demostrar que no estan tan lluny en joc del líder i axí es va poder veure en la pista.

A l'inici, la igualtat era manifesta sense que cap dels dos equips es pogués escapar en el marcador. A falta d'un minut per el descans (moment clau) les "Chachiwoman" disposaven de pilota per poder empatar a 11 gols, però dues pèrdues seguides de les nostres van provocar que el Canovelles aprofités els seus atacs i marxes al descans amb el 13-10.

A la represa, la remuntada es va complicar encara més encaixant un parcial de 2-0 que deixava l'equip 5 gols per sota. A partir d’aquí, tot va ser molt més difícil i complicat acostar-se en el marcador. Tot i així la reacció de l'equip que ho van intentar fins el final deixant el marcador amb el 26-23 final.

Una setmana més cal destacar la gran actuació en la porteria de la "Alex", que tot i estar jugant amb una categoria superior a la seva edat cada cop es nota menys ajudant a l'equip amb intervencions de molt mèrit.

Ara la clasificació, s'ajusta amb 4 equips empatats a 6 punts disputant tots quatre la segona posició del "Grup C". Això fa que l'equip no tingui marge d'error en els propers partits si vol aconseguir quedar en la segona posició.

No hay comentarios :

Publicar un comentario