domingo, 19 de noviembre de 2017

Jornada 7 "Victòria clau"


CHM Cadet Femení 27-26 Handbol Esplugues. Ajustadísima victòria contra un rival directe a la classificació.

El repte d'aquesta jornada era guanyar el primer dels tres partits consecutius que tenen les Martorellenques per aconseguir la segona posició de la primera fase del "Grup C" i així ho van fer.

L'equip va sortir en tromba jugant quasi a la perfecció donant un bany de joc per moments sense que el Handbol Esplugues pogués reaccionar. Al minut 15 de la primera part el resultat era de 9-3 i feia preveure que seria un partit plàcid. L'efectivitat en defensa era contundent deixant el marcador amb el 16-10 al descans.

A la represa, l'equip no va poder mantenir el mateix nivell físic que va desplegar en tota la primera part i això ho va aprofitar el Handbol Esplugues retallant distància en el marcador i fins i tot posant-se per davant 24-25 a falta de 2 minuts per acabar.

Un final d'infart amb la transformació d'un penal per part de la Clàudia, deixava el marcador amb  el 27-26 i una última pilota per els visitants. En la jugada final la pilota va anar al pal en l'últim llançament que donava els dos punts per l'equip de Christian Stahringer i Helena Sevilla.

No hay comentarios :

Publicar un comentario