domingo, 12 de febrero de 2017

Jornada 16 "Suman"


CHM Cadet Femení 28-20 Handbol Gava. Aquesta jornada les "Chachiwoman" han sumat dos punts que les maté a la part mitjana de la classificació.

Un bon inici de les martorellenques, amb un parcial de 4-1 va fer anar de remolc el conjunt visitant durant tot el partit.

Després van cedir una mica la intensitat en defensa, cosa que el Handbol Gava va aprofitar per reduir diferències, però van saber reaccionar i la superioritat de les groc-i-negres es feia palesa tancant la primera meitat amb el 15-8.

A la represa tot va seguir igual donat la sensació de no patir en cap moment on les nostres es sabien superiors saben gestionar la renda aconseguida en la primera meitat.

La propera jornada, les martorellenques tenen un desplaçament difícil contra el Handbol Sant Joan Despi "B". Un rival directe que està només a 3 punts per sobre, on les groc-i-negres tindran l'oportunitat de retallar distàncies.Calçotada Handbolera Cadet Femení


Aprofitant l'època de l'any de calçots, l'equip i pares del Cadet Femení han celebrat una jornada lúdica fent una típica calçotada tots plegats a l'Hípica can Prats.

L'objectiu de la trobada es fer pinya i fomentar la bona sintonia. No hi han pogut assistir totes les noies, ni tampoc els entrenadors, tot i axí ha estat un èxit. Esperem que en properes ocasions hi pugui venir tothom.

Repecte al marcador de la calçotada, els campions per part dels pares han estat Florenci Muniente, David Tejero, Pepe de Leon i Jordi Campobadal (en aquest ordre).
Per part de les noies, la campiona indiscutible sense oposició ha estat la Tania Campobadal.

En l'apartat d'aixecament de porró en David Tejero s'ha proclamat campió per l'alçada obtinguda.