domingo, 22 de octubre de 2017

Jornada 3 "Reaccionen un pel tard"


CH La Salle Montcada "B" 31-29 CHM Cadet Femení. Segona derrota d'aquesta temporada per la mínima.

Partit de poc control en defensa per part dels dos equips tal i com demostra el marcador, i més encara tenint en compte que l'equip va encaixar 19 gols en la primera part.

La igualtat entre els dos equips es va mantenir fins el minut 8, a partit d’aquí les nostres van errar moltísims llançaments de 6 metres, pilotes al pal i 4 penals fallats. Això va provocar la escapada de l'equip local que deixava el marcador amb el 19-12.

A la represa, l'equip de Christian Stahringer va introduir una defensa 3-3 que va desconcertar al Montcada provocant pèrdues de pilota que van permetre a les nostres anant retallant el marcador poc a poc. Però amb això no n'hi havia prou per remuntar tota la diferència de gols i el temps anava corrent en contra de les martorellenques. Després d'un temps mort visitant, van aconseguir un parcial de 0-3 acostant-se en el marcador a només 3 gols per sota a 2 minuts pel final, però no va haver-hi sort en els últims llançaments ni prou temps per aconseguir la remuntada.


Pots veure tot el Reportatge fotogràfic del partit, realitzat per Florenci Muniente. 
Jornada 2 "Guanyen el primer"


Handbol Esplugues 19-22 CHM Cadet Femení.

Primera victòria d’aquesta temporada, per l’equip Christian Stahringer i Helena Sevilla.

En una primera part molt igualada, marcada per l’efectivitat de les defenses de tots dos equips. Igualtat que es va mantindre els primers 30 minuts, amb el 9-9.

A la represa, es va mantenir el mateix guió, però un final d’infart, i amb les aturades de la portera Alexandra Lopez, va permetre a les groc-i-negres, agafar un avantatge mínim, que es va mantindre fins el final 19-22.

Fitxa tècnica: Alexandra Lopez, Ariadna Amengual, Ivet Castrillón 1, Lucia Aguilar 6, Estela Giralt 1, Marta Figueras, Claudia Gonzalez 3, Montserrat de León 5, Marina Muniente 3 i Júlia Tejero 3.