domingo, 12 de noviembre de 2017

Jornada 6 "Derrota per petits detalls"


CH Canovelles 26-23 CHM Cadet Femení. Tercera derrota d'aquesta temporada per la mínima i ja en van dues contra el líder de la classificació.

Partit molt igualat que no va tenir res a veure respecte al de la primera volta jugada a les IEM. Les Martorellenques van sortir volen demostrar que no estan tan lluny en joc del líder i axí es va poder veure en la pista.

A l'inici, la igualtat era manifesta sense que cap dels dos equips es pogués escapar en el marcador. A falta d'un minut per el descans (moment clau) les "Chachiwoman" disposaven de pilota per poder empatar a 11 gols, però dues pèrdues seguides de les nostres van provocar que el Canovelles aprofités els seus atacs i marxes al descans amb el 13-10.

A la represa, la remuntada es va complicar encara més encaixant un parcial de 2-0 que deixava l'equip 5 gols per sota. A partir d’aquí, tot va ser molt més difícil i complicat acostar-se en el marcador. Tot i així la reacció de l'equip que ho van intentar fins el final deixant el marcador amb el 26-23 final.

Una setmana més cal destacar la gran actuació en la porteria de la "Alex", que tot i estar jugant amb una categoria superior a la seva edat cada cop es nota menys ajudant a l'equip amb intervencions de molt mèrit.

Ara la clasificació, s'ajusta amb 4 equips empatats a 6 punts disputant tots quatre la segona posició del "Grup C". Això fa que l'equip no tingui marge d'error en els propers partits si vol aconseguir quedar en la segona posició.