domingo, 14 de enero de 2018

"Ensopegada inicial"


Jornada 1 Segona fase: C.E. Tortosa 30-24 CHM Cadet Femení.


Després de les vacances de Nadal tornen a la competició amb el primer partit de la segona fase amb una ensopegada a domicili. Partit dur i molt intens on l'equip local va desplegar una fortíssima i agressiva defensa que va sorprendre a les martorellenques.

El 0-1 inicial va ser l’únic moment on les groc-i-negres van anar per davant en el marcador. El Tortosa de seguida va deixar clar la duresa en defensa amb una primera línea molt física que no deixava circular amb claredat els atacs de les groc-i-negres. A més sortien amb molta rapidesa aprofitant totes les ocasions que tenien al contratac. Això feia que anessin agafant cada cop més avantatge finalitzant la primera part amb el 16-12 al marcador.


A la represa es va mantenir el mateix guió i l'equip local continuava demostrant la seva duresa en defensa que en ocasions amb massa intensitat. L’àrbitre tampoc ajudava a calmar els ànims pitant amb molts errors, però s'ha de dir que perjudicant als dos equips per igual.


Amb aquestes condicions adverses, cal destacar l'entrega i lluita fins al final de les "Chachiwoman" que ens deixen un bon sabor de boca de cara als propers partits saben que en aquesta segona fase no ho haurà cap partit fàcil.

No hay comentarios :

Publicar un comentario