domingo, 28 de enero de 2018

"Falta d'efectivitat"


Jornada 3 Segona Fase: CH Canovelles 27-21 CHM Cadet Femení.

Tercer partit consecutiu que perden aquest any les noies de Christian Stahringer i Helena Sevilla enfront CH Canovelles.

En setmanes anteriors ja dèiem que en aquesta segona fase no hi hauria cap partit fàcil i veien el nivell dels equips classificats així ho demostra.

En un bon inici martorellenc, on la bona defensa desplegada feien aconseguir que l'equip local no s’escapés en el marcador mantenint-lo igualat fins al minut 20. En els últims minuts de la primera part la poca efectivitat de cara a porteria, condemnava a les groc-i-negres a marxar al descans per sota al marcador, 16-12.

Als primers minuts de la segona part, l'encert seguia negat, però la bona defensa de les martorellenques provocava moltes jugades de passivitat que feia que l'equip local no pogués marxar en el marcador. Quasi totes les jugades del CH Canovelles pasavan sempre per la pivot que donada la seva potencia física era molt difícil aturar-la provocant molts penals.

La tònica es va mantenir igual fins al final del partit sense capacitat de poder remuntar donades algunes bones aturades de la portera local o errades de llançaments al pal. El temps es va acabar amb el 27-21 favorable als locals.

A destacar l’esplèndid estat de forma en el que es troba la Clàudia González, sent la millor jugadora del partit aconseguint la xifra de 12 gols ajudant moltísim a l'equip sobretot en atac. Felicitats Clàudia i a continuar així!!

Fitxa Tècnica: Alexandra Lopez, Ivet Castrillón, Lucia Aguilar 1, Estela Giralt 1, Marta Figueras 4, Clàudia González 12, Montserrat de León 2, Marina Muniente 1 i Júlia Tejero.


No hay comentarios :

Publicar un comentario