domingo, 18 de febrero de 2018

"Contundent Victòria"


Jornada 5 Segona Fase: Vilanova del Camí 15-27 CHM Cadet Femení.

Segona victòria d'aquesta segona fase de les Martorellenques a domicili aconseguint dos punts importants.

El marcador final demostra la superioritat de les groc-i-negres durant tot el partit. A l'inici un parcial de 1-4 a favor de les noies deixava clar que anaven a buscar el partit des de al començament.

En defensa la intensitat de les "Chachiwoman" feia que el Vilanova no pogués tenir opcions clares de llançament. En atac, la circulació de la pilota era fluida amb seguretat trobant forats clars arribant al final de la primera part amb el 7-13.

A la represa, la situació millorava encara més agafant més avantatge en el marcador amb rendes de 7 i 8 gols. Això va permetre poder jugar amb més tranquil•litat gestionant el temps i des de la banqueta fins i tot fent alguns canvis de posició no habituals.

El proper partit s’enfrontaran a les IEM contra el Handbol Mataró, equip que esta només dos punts per sobre de les Martorellenques.

Fitxa Tècnica: Alexandra Lopez, Ivet Castrillón, Lucia Aguilar 3, Estela Giralt 3, Marta Figueras 5, Clàudia González 5, Montserrat de León 7, Marina Muniente 2 i Júlia Tejero 2.


No hay comentarios :

Publicar un comentario