domingo, 4 de febrero de 2018

"Cop d'autoritat"


Jornada 4 Segona Fase: CHM Cadet Femení 23-20 Joventud Handbol la Llagosta "A".

Les Martorellenques aconsegueixen una victòria vital gràcies a una exhibició col•lectiva de les noies entrenades per Christian Stahringer i Helena Sevilla.

Les groc-i-negres van aconseguir ahir una victòria per recordar. No només perquè eren els primers dos punts que sumen en aquesta segona fase, sinó per com va produir-se, amb una exhibició col•lectiva de defensa, d'intensitat i de multiplicar-se durant tot el partit. A més l'equip, només van jugar vuit jugadores, per contra les visitants eren catorze jugadores.

Des de l'inici la igualtat era màxima i el Handbol la Llagosta es va veure sorprès amb la defensa local impedint que poguessin fer gols amb facilitat. En atac les martorellenques se les veia més concentrades i segures que en altres ocasions sense arriscar pases ni cedir contraatacs. La primera part finalitzava amb empat a 12 en el marcador.

A la represa tot va continuar igual i l'exhibició col•lectiva en defensa de les "Chachiwoman", fent un desgast físic increïble, anava donat els seus fruits desgastant i desquiciant cada cop més a les jugadores del Handbol la Llagosta que permetia a les groc-i-negres agafar una mínima renda de 2 gols.

Als minuts finals el conjunt visitant se sentia impotent davant la situació i veia com el temps se li escapava mica en mica. En l'última jugada, una de les jugadores de la Llagosta donava un cop de puny a la Marta demostrant la seva impotència no sabent perdre.

El proper partit serà a Vilanova del Camí, on crec que pot ser un desplaçament "assequible" i es pugui sumar la segona victòria per poder mantenir opcions.
No hay comentarios :

Publicar un comentario