martes, 27 de febrero de 2018

VI Torneig Semana Santa Anaitasuna


SETMANA SANTA CAP A PAMPLONA!!


Aquesta temporada les handboleras participaran en el prestigiós VI Torneig Nacional de handbol Base organitzat per el SDCR ANAITASUNA BASE de Pamplona, que es celebrarà en les seves instal•lacions  des de el 29 de Març fins al 1 d'Abril de 2018. Mes info aquí.

Aquest és un dels més prestigiosos tornejos base que es poden trobar a nivell nacional amb un alt nivell esportiu on hi participen les millors pedreres del pais.

El torneig Navarrès s’està convertint en un clàssic del handbol de Setmana Santa, i han aconseguit en edicions anteriors atreure grans clubs de tota Espanya, havent participat clubs com: Ademar de León, BM Alcobendas, KH7 BM Granollers. Grupo Covadonga, entre altres i per suposat la pedrera d’Anaitasuna que és una de les més importants del pais que nodreix al seu equip de la lliga ASOBAL.

En aquesta aventura, les "Chachiwoman" no aniran soles i des del Club Handbol Martorell han inscrit també a l'equip del Juvenil Femení. Esperem que puguin obtenir bons resultats, però sobretot gaudir d'aquesta experiència per continuar amb el seu creixement esportiu.

El Cadet i Juvenil Femení jugaràn el torneig de Anaitasuna.
A dia de la publicació d'aquest post, encara no sabem quins equips i grup formaran part les nostres handboleras. Per això s'ha creat una nova secció en el blog de "Tornejos", on es penjarà tota la informació relacionada (Calendari, Notícies, Resultats, etc).

No hay comentarios :

Publicar un comentario