domingo, 11 de noviembre de 2018

"Caràcter a tope"


Jornada 6 Primera Fase: CH Vilamajor 20-20  CHM Juvenil Femení.

Aquesta temporada les martorellenques han tingut baixes importants en quasi totes les seves línies, començant des de la porteria, laterals i extrems. Tot i així, les que queden... ahir van demostrar que són unes valentes lluitant fins al final en un partit apassionant i molt intens.

De bon començament el CH Vilamajor feia un parcial de 2-0, actuant amb molta duresa en la seva defensa. Les groc-i-negres contrarestaven de la mateixa manera amb una defensa molt intensa que feia preveure que el partit seria molt igualat.

El ritme era frenètic i l'equip local amb 18 jugadores en total podia fer totes les rotacions necessàries per mantenir la pressió alta durant tot el partit. En canvi les martorellenques amb només dos canvis era molt més complicat. Tot i així van poder aguantar i la primera part finalitzava amb el resultat de 10-11.

A la represa tot va continuar igual i el dubte era si les noies entrenades per Agustí Bou podrien aguantar fins al final aquest ritme trepidant de pressió constant. Les alternances en el marcador eren constants, el desgast físic i el caràcter que desplegaven les groc-i-negres semblava que els hi pasaria factura, cosa que no va succeir i fins i tot a 5 minuts del final les martorellenques disposaven de 2 gols d’avantatge. Als minuts finals les locals van saber aprofitar un parell de contraatacs deixant el marcador amb l'empat a 20 gols.

Tenim en compte les moltes baixes d'aquesta temporada, sobretot en la porteria (posició "clau"), te moltísim mèrit la feina i el caràcter d'aquestes noies. Enhorabona!!


No hay comentarios :

Publicar un comentario